Športni programi

ZUMBA (Kristina Fabijan) 

Dinamična latino plesna vada z elementi fitnesa nam pomaga do boljšega fizičnega ter psihičnega počutja. Kombinacija kardia in vaj za moč sta odlična dejavnika za izgubo telesne teže in oblikovanje telesa. Vadba je primerna za vse starosti in neodvisna od fizične pripravljenosti. Posameznik si z lahkoto prilagodi intenzivnost. Zumba je skupinska vadba s pridihom pozitivne enrgije in plesa. Istočasno je zabava, saj ob moderni latino glasbi kar pozabimo na visoko intenzivnost dela, ki ga opravimo.

KETTLEBELL FLOW in HARD BODY (Goran Cernatič)

Idealna za trening celotnega telesa; za odlično stabilizacijo, gibljivost ter mišično maso. Sta raznolika in nekonvencionalna ter zasnovana na najnovejših funkcionalnih znanjih. Oba treninga sta primerna za rekreativce kot tudi za vrhunske športnike.

FUNKCIONALNA VADBA STRONG od A do Ž (Jernej Markič)

Je vadba namenjena  predvsem začetnikom, to pa ne pomeni, da je zato manj intenzivna; zelo lahko se prilagodi različnim fizičnim sposobnostim. Kombinacija kardio in fitnes elementov ter vključevanje različnih pripomočkov. Pridite in videli boste, kako lahko je napredovati….

 

HARD BODY  (Goran Cernatič)
je visoko intezivna oblika za dosego maksimalne funkcionalnosti vašega telesa. Bazirana je na najnovejših znanstvenih dognanjih funkcionalnega treninga. Temelji na pridobivanju mišične mase in istočasno kurjenju maščob. Primerna je tako za začetnike kot rekreativce ter vrhunske športnike.

 

Kraji vadb:

-Bilje vrtec
– Solkan, sedež ŠPK Kreart
– Grgar, Dvorana
– Deskle, Šolska športna dvorana
– Kanal, Šolska večnamenska dvorana